logo a de jong
Maatschappelijk ondernemen is voor ons vanzelfsprekend
Nederlands English Deutsch Francais

Milieu & Veiligheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons vanzelfsprekend.

Onze medewerkers dragen dit ook uit. Het begint al bij de planning. De combinatie van zeer gedreven planners en een geautomatiseerd plansysteem, zorgen voor een optimale planning. Dit vertaalt zich in een reductie van lege kilometers, en door on-line te boeken is er minder papier nodig dan voorheen. 

Onze chauffeurs beseffen goed hoe belangrijk  M.V.O. voor ons is. Het wekelijks monitoren van het brandstofverbruik is voor iedereen vanzelfsprekend. Daar waar nodig is worden er trainingen gegeven voor zuinig rijden.

Door innovatieve investeringen zoals LZV (langere en zwaardere vrachtautocombinaties)  voor nationaal transport  en de nieuwe Euro 6 norm reduceren wij de uitstoot van CO2 en fijnstof.

 

Veiligheid van uw lading

Alle wagens zijn voorzien van een alarm systeem en track en trace. Tevens hebben wij op elk containerchassis een extra slot bevestigd.

Onze mensen voelen zich verantwoordelijk voor uw product. De motivatie en gedrevenheid alsmede de te volgen bijscholing leveren een grote bijdrage aan de kwaliteit van de veiligheid van uw lading.

Wij werken volgens de door ISO opgestelde richtlijnen, waardoor voor iedere werknemer zichtbaar is wat van hem of haar verwacht wordt.