Menu

Container transport

A. de Jong int. transport is gespecialiseerd in het transporteren van zeecontainers door heel Europa. Dagelijks verlenen wij onze diensten aan rederijen, expediteurs, en u als verzender of ontvanger van containergoederen.

Wij zijn uitgerust voor het vervoer van alle soorten containers. Hiervoor beschikken we over een moderne vloot multi-container chassis, reefer-chassis, combi-chassis, LZV’s en semi-diepladers. 

Of het nu gaat om standaard containers, ADR goederen, temperatuur gecontroleerd reefer transport met genset, een open topcontainer met overhoogte of flattracks met overbreedte, bij ons kunt u terecht.

Plaats en afstand maakt niet uit. Wij rijden in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar ook in Scandinavië, Oost-Europa en Zuid-Europa weten wij de weg.

Ook het verzorgen van aanvullende diensten als opslag, overslag, douaneafhandeling, VGM-wegingen en gasmetingen hoort bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Onze vrachtwagens zijn voorzien van een alarm systeem en track & trace. Daardoor weten onze planners altijd waar uw goederen zich bevinden. Tevens hebben wij op elk containerchassis een extra slot bevestigd om maximale veiligheid voor uw goederen te kunnen garanderen.