Menu

Trailer transport

Dagelijks vervoeren wij uiteenlopende goederen door heel Europa. Ons specialisme is Nederland, België en (Noord-)Frankrijk, maar u komt ons ook tegen in bijvoorbeeld Zweden en Spanje.

Wij vervoeren complete ladingen en deelladingen. Onze huiftrailers zijn uitgerust voor het transport van uiteenlopende ladingen: van grote machine onderdelen tot rollen papier, pallets en big bags.

Onze mensen voelen zich verantwoordelijk voor uw product. De motivatie en gedrevenheid alsmede de te volgen bijscholing leveren een grote bijdrage aan de kwaliteit en de veiligheid van uw lading.

Vervoer van ADR-goederen en afval-stukgoed is voor ons geen probleem. Wij beschikken over de vereiste vergunningen en certificaten. Daarnaast beschikken wij ook over toelatingen van het NVWA voor transport van diervoeder en dierlijke bijproducten (CAT 3).

Onze trailers zijn voorzien van een schuifdak. Daarnaast hebben wij ook trailers met laad/losklep, trailers met Joloda skate and track systeem en een city trailer. Hierdoor zijn we in staat om voor uiteenlopende vragen een passende oplossing te bieden.

Onze vrachtwagens zijn voorzien van een alarm systeem en track & trace. Daardoor weten onze planners altijd waar uw goederen zich bevinden.

Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.