Menu

Ons profiel

A. de Jong int. transport is een modern, nationaal en internationaal transportbedrijf. Sinds 1965 vervoeren wij goederen door heel Europa. Wij zijn gespecialiseerd in zeecontainertransport en trailerwerk, maar ook voor ander transport bieden wij passende oplossingen. Dagelijks zijn wij met meer dan 50 voertuigen onderweg door heel Europa.

Ons team bestaat uit een groep gemotiveerde en deskundige werknemers. Wij hechten veel waarde aan prettige en veilige werkomstandigheden. Onze chauffeurs voelen zich verantwoordelijk voor uw product. Zij beschikken over een modern voertuig voorzien van de juiste uitrusting, track & trace en een alarmsysteem.

Onze planning wordt gerund door gedreven en ervaren mensen. Wij weten wat u als klant van ons verwacht. Door gebruik te maken van een uitgebreid transport management systeem met gekoppeld boordcomputersysteem zijn wij in staat om uw vracht realtime te monitoren, en u tijdig van de benodigde informatie te voorzien.

Wij willen ons onderscheiden door kwaliteit te bieden. Ons ISO certificaat onderstreept deze focus op kwaliteit en toont aan dat we voldoen aan de internationale normeisen van ISO 9001:2015, de internationaal erkende norm als het gaat over kwaliteitsmanagement.